gallery/iso_kuva
gallery/kansasten-pinssi-hr

Kansasten Sukukokous 2019
Lauantaina 27.7.2019

 

Jäsenäänestys Kansasten sukukokouksen ajankohdat on nyt päättynyt. Kiitos kaikille äänestäneille! Ylivoimasesti suosituimmaksi päiväksi valikoitui lauantai 27.7.2019 - 57 % annetuista äänistä.

 

Tervetuloa siis Kansasen sukukokoukseen! Kokous järjestetään tällä kertaa Päijänteen ja Vesijärven välikannaksella Vääksyssä Hotelli Tallukassa (www.tallukka.fi).

 

Ohjelma

Tämänkertainen sukukokousohjelmaan tulee kuulumaan mms. DNA-jatkotutkimusten tuloksia sekä Kansasten kylät ja talot -projektin tarkastelua.

 

Aikataulu ja ohjelma on vielä avoin. Julkistamme tietoja ohelmasta tällä sivulla suunnitelmien edetessä ja tarkentuessa. Kuitenkin hyvissä ajoin ennen tapaamistamme!

 

Jäsenmaksu

Jos et ole vielä maksanut sukuseuran jäsenmaksua seuraavalle kaksivuotiskaudelle, toivomme sinun suorittavan sen vaikkapa heti - tai viimeistään 5.7.2019 mennessä. Jäsenmaksu tulee suorittaa, vaikka et osallistuisikaan itse sukukokoukseen. Jäsenmaksut ovat:

 

  • 30 €/talous/kaksivuotiskausi

  • Yhden hengen taloudet 20 €/kaksivuotiskausi

  • Ainaisjäsenmaksu 150 €

Maksa jäsenmaksusi Kansasten sukuseura ry:n tilille: FI23 5230 0150 0942 00

 

Pinssi

Sukukokoukseen on mukava saapua, jos sukuseuran uunituore pinssi koristaa rintapieltä! Tilaa omasi tästä.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen sukukokoukseen avataan tähän kevään 2019 kuluessa. Jos haluat ennakkoilmoittautua, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen kansasten.sukuseura@gmail.com.