gallery/iso_kuva

Oletko kiinnostunut juuristasi?

 

Tiedätkö esivanhemmistasi tai mistä sukusi on kotoisin?
 

Sukuseura perustettiin vuonna 1961 Leppävirralla toimimaan suvun jäsenten välisenä yhdyssiteenä, vaalimaan sen perinteitä ja edistämään suvun jäsenten yhteenkuuluvaisuuden tunnetta. Seura toimii mm. järjestämällä sukukokouksia, edistämällä suvun historian tutkimusta ja sen muistojen säilyttämistä sekä pitämällä luetteloa sukuun kuuluvista henkilöistä. Seura on tehnyt koko olemassaolonsa ajan sukututkimusta ja kerännyt tietoja suvun jäsenistä, myös tuoretta juuri kesällä 2015 valmistunutta sukumatrikkelia varten: lisää tietoa sukukirjasta. Sukukokous järjestetään parittomina vuosina pääsääntöisesti heinäkuun toisena lauantaina. Seuraava sukukokous järjestetään kesällä 2019.

Seuran jäseneksi pääsee jokainen Johan Kansasesta (1679-1748) polveutuva henkilö puolisoineen ja lapsineen. Sukuseuran hallitus voi hyväksyä jäseneksi myös suvun ulkopuolisen henkilön, joka on kiinnostunut sukuseuran toiminnasta. Jotta voisimme jäljittää yhteytesi Kansasten sukuun ja täydentää sukurekisteriämme, pyydämme ystävällisesti täyttämään oheisen sukutietolomakkeen mahdollisimman täydellisesti. Olisi hyvä, jos antamasi tiedot ulottuisivat ainakin 1800-luvun loppupuolella syntyneisiin saakka, jollet ole jo entuudestaan mukana sukuseuran tietokannassa.
 

Oikealla olevia "SUKUTIETOLOMAKE" -linkkiä klikkaamalla pääset täyttämään web-sukutietolomaketta. Täytä web-lomake jokaisesta suvun jäsenestä, perheestä ja sukupolvesta.


Saatuamme edellä mainitut tiedot voimme toimittaa esipolvitaulusi sähköpostitse tarkastettavaksi ja mahdollisesti täydennettäväksi. Mikäli sähköposti ei käy, voimme sopia jostakin muusta tavasta.

Korostettakoon, ettei tietojen lähettäminen eikä myöskään esipolvitietojen saaminen edellytä sukuseuramme jäsenyyttä, vaikka toki toivomme kaikkien Johan Kansasen ja poikansa Kasperin jälkeläisten liittyvän joukkoomme.

Olisimme kiitollisia, jos voisit levittää tietoa sukuseuramme olemassaolosta myös muille Kansasille (puolisolle, lapsille jne.) sukunimestä riippumatta. Sukututkimussyistä toivomme itse asiassa tietoja kaikista Kansasista ja heidän esipolvistaan, vaikka he eivät ”Leppävirran Kansasia” olisikaan. Yhteiset esi-isät saattaisivat kuitenkin löytyä!

Mikäli olet itse tutkinut Kansasia tai tiedossasi on muita tällaisia henkilöitä, olisimme kiinnostuneita mahdollisesta yhteistyöstä.
 

Sukuseura toivottaa lämpimästi tervetulleeksi
uudet jäsenet pieneen joukkoomme!


Ystävällisin terveisin,

Antti Kansanen, puheenjohtaja
Tuomo Kansanen, varapuheenjohtaja

Katso yhteystiedot

LIITY JÄSENEKSI

 

Sukuseuran jäseneksi pääsevät kaikki esi-isiemme jälkeläiset ja heidän perheen- jäsenensä. Seuran jäsenmaksu on 15 € per perhekunta tai 10 € per yksinäistalous vuodessa. Jäsenmaksu peritään parittomina vuosina ennen sukukokousta.

Täyttämällä sukutietolomakkeen perheestäsi ja tarvittaessa vanhemmistasi ja isovanhemmistasi, saat alustavan selvityksen mahdollisesta polveutumisestasi Johan Kansasesta (s.1679).

 

> Tutustu rekisteriselosteeeseen